Please wait...

Over CNTRL F

Jeroen Smit

Wat zijn onze Finance oplossingen?

Tevreden zijn we pas als u dat bent. Wij geloven in ‘naar de toekomst toe managen’. Met ons netwerk van ervaren Finance Professionals leveren we voor uw Finance uitdagingen de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

Oprichter en DGA:

Jeroen Smit is oprichter van CNTRL F. Tijdens zijn loopbaan heeft hij zeer uiteenlopende organisaties begeleid bij reorganisaties, geadviseerd over finance en heeft hij diverse interim functies ingevuld. Hij doet dit vanuit persoonlijke passie en een gedegen achtergrond in Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit, vakgroep ‘Strategisch Management’), een specialisatie op het gebied van Finance (CMA, de Amerikaanse postdoctorale controllers opleiding) en Lean Management (Green Belt).

Jeroen stond tevens als partner aan de basis van F&M Solutions, een onderneming op het gebied van interim management en detachering.

Niet het verleden, maar de toekomst van uw onderneming is wat telt. Focus daarom op het realiseren van doelstellingen door deze meetbaar en tastbaar te maken. En door de doelstellingen van afdelingen aan elkaar te verbinden tot één geheel.”

Werken vanuit een stevige basis en gedegen cash flow management is volgens Jeroen voor iedere onderneming; van multinational tot MKB, van belang voor hun toekomst.

Neem contact op met Jeroen:
Email: Jeroen@CNTRLF.nl

Onze eerdere opdrachtgevers