Please wait...

Interim Management

Interim management

Heeft u tijdelijk extra capaciteit of competenties nodig in het finance vakgebied? Wij nemen graag uw zorgen en werk uit handen en zijn daarbij flexibel inzetbaar. Neem voor meer informatie over interim management contact met ons op.

Interim Management​

U zoekt extra capaciteit of competenties om een functie tijdelijk op te vullen of een specifiek finance vraagstuk op te lossen. CNTRL F levert passende interim management oplossingen.

Interim Management; De match​

CNTRL F interim management helpt bedrijven bij het inzetten van de juiste mensen, op de juiste plaats, op het juiste moment in het finance vakgebied. We luisteren naar uw behoefte en stellen met elkaar vast hoe de oplossing er uit kan zien. Zo kunnen we u een oplossing op maat bieden voor uw specifieke uitdaging. Daarnaast weten we wat er speelt in het finance vakgebied en bieden we onze diensten aan in verschillende sectoren. Zo kunnen we nieuwe invalshoeken en inzichten toevoegen. We nemen graag uw zorgen en werk uit handen en zijn daarbij flexibel inzetbaar.

Uw doelstelling staat centraal

Wij geloven dat de juiste match alleen te maken is, wanneer we goed begrijpen wat uw uitdaging precies is en welke resultaten u voor ogen heeft. Nadat wij uw vraagstuk en gewenste resultaten samen hebben vastgesteld, maken we een schets van de opdracht en van het gewenste profiel voor de consultant. Op basis hiervan stellen we graag de juiste kandidaat aan u voor. Onze consultants hebben meerdere jaren ervaring bij grote nationale en internationale ondernemingen. Daarnaast hebben ze minimaal een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting. Tijdens de opdracht blijven wij persoonlijk betrokken, dit doen wij onder andere door middel van periodieke evaluatie gesprekken.

U kunt op ons rekenen

​Ook na afronding van de opdracht kunt u op ons blijven rekenen. Bijvoorbeeld wanneer de strategie samen is uitgezet en er behoefte bestaat om periodiek te sparren over het vervolgtraject. Wij maken graag het verschil voor uw bedrijf of het nu op de korte of lange termijn is. Voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen.