Please wait...

Opdrachten

Tijdelijk extra capaciteit of competenties nodig? Of op zoek naar een nieuwe opdracht? Welkom op onze website. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze werkwijze en een overzicht van actuele opdrachten. Uiteraard kunt u ook altijd direct contact met ons opnemen via de contactpagina. 

Opdrachtgevers

CNTRL F interim management helpt bedrijven bij het inzetten van de juiste mensen, op de juiste plaats, op het juiste moment in het finance vakgebied en op het gebied van programma- en project management. We luisteren naar uw behoefte en stellen met elkaar vast hoe de oplossing er uit kan zien.

Zo kunnen we u een oplossing op maat bieden voor uw specifieke uitdaging. We nemen graag uw zorgen en werk uit handen en zijn daarbij flexibel inzetbaar.

U kunt uw opdracht aanmelden door direct met ons contact op te nemen of door het formulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen voor verdere opvolging. Hartelijk dank voor uw belangstelling en uw opdracht!

Op zoek naar een nieuwe opdracht?

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Op deze pagina vindt u een selectie van actuele opdrachten. Reageren op een opdracht kan via email. Ziet u nu geen passende opdracht, dan kunt u toch contact met ons opnemen. We komen graag in contact met goede kandidaten.

Een goede samenwerking begint volgens ons met transparantie over onze werkwijze. Alvorens te reageren op een opdracht informeren wij u hier graag over. Onze opdrachtgevers stellen voor een bepaalde opdracht doorgaans minimum eisen voor wat betreft opleiding en aantal jaren relevante ervaring. Om de juiste match te kunnen maken, is het belangrijk om te vermelden dat het hier niet om een richtlijn gaat maar om een harde eis om deel te kunnen nemen aan de betreffende selectieprocedure.

CNTRL F werkt met een contract met derdenbeding. In alle gevallen dienen kandidaten van CNTRL F in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs, een bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel (of payrolling), een beroeps-en aansprakelijkheidsverzekering en relevante referenties.

Op verzoek van de opdrachtgever kan er aanvullend gevraagd worden om een VOG verklaring en kopieën van de behaalde diploma’s zoals op het CV vermeld. Ziet u hierboven een passende opdracht staan, dan zien we uw reactie heel graag tegemoet op jobs@cntrlf.nl. Door te reageren, gaat u automatisch akkoord met onze privacy voorwaarden.